Співачка Лобода образила юну харків'янку: «Хто тобі дав гроші?»

Співачка Лобода образила юну харків'янку: «Хто тобі дав гроші?»

Відео
Укрінформ
Під час вуличного виступу в Харкові співачка Світлана Лобода неадекватно зреагувала на плакат «Харків без Лободи», образивши дівчину, яка його тримала.

Про це у Фейсбуці повідомляє рух «Чесно», передає Укрінформ.

«Це Світлана Лобода виступає у Харкові та принижує дівчину, яка прийшла з плакатом «Харків без Лободи». Особливо бридко звучить питання «хто тобі дав гроші?», виходить у світі Свєти позиція може бути лише за гроші?», - риторично запитує «Чесно».

Поряд з відео рух оприлюднив фото матері Світлани Лободи, Наталії. Депутатка Ірпінської міської ради від «Нових облич» у 2017 році привезла у Москву тортик на передачу «Пусть говорят». Рух  «Чесно» зауважив, що кампанія за позбавлення її мандата була дуже тривалою, але врешті-решт успішною.

Відео, на якому Лобода ображає дівчинку-підлітка у Харкові, облетіло соцмережі. Люди переконані, що співачка фактично цькує дитину за проукраїнську позицію.

«Ще раз - доросла, відома жінка принижує дитину за проукраїнську позицію на очах кількох десятків людей, які їй за це аплодують», - написала Севгіль Мусаєва.

Читайте також: У Литві все ж скасували концерти співачки Лободи – ЗМІ

«Хлопці у камуфляжі намагались вмовити її піти, до неї підходили, щось казали, дівчина стоїть незворушливо», - зазначила Валерія Володимирівна з Харкова. Вона додала, що дівчина стоїть навпроти натовпу спокійна, бо знає, що співачка - зрадниця, які не потрібні Харкову.

Як повідомлялося, Світлана Лобода активно виступала в Росії з моменту окупації Криму, а 2015 року вона співала на заході на честь «перемоги Радянського Союзу» у Другій світовій війні 9 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-