Підозрюваний у смертельній аварії поліцейський віз сімох підлітків з випускного - ДБР

Підозрюваний у смертельній аварії поліцейський віз сімох підлітків з випускного - ДБР

Укрінформ
Державне бюро розслідувань встановлює обставини ДТП на Кіровоградщині за участю правоохоронця, в якій загинули троє дівчат-випускниць.

Як передає Укрінформ, про це ДБР повідомляє у Телеграмі.

За попередніми даними слідства, за кермом автомобіля знаходився правоохоронець з ознаками сп'яніння. Він відвозив підлітків зі святкування випускного та у порушення правил безпеки посадив у легковик сімох випускників, підкреслили у ДБР.

Зазначається, що правоохоронець втратив керування автомобілем, машина злетіла у кювет та перекинулася. Внаслідок ДТП троє дівчат загинули та ще четверо неповнолітніх пасажирів доставлені до лікарні.

Читайте також: На Волині пасажирський автобус зіткнувся з вантажівкою, восьмеро людей - у лікарні

Правоохоронця затримано. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, які керують транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння (ч. 4 ст. 286-1 КК України) та обрання запобіжного заходу.

Передбачене статтею покарання - позбавлення волі до 12 років. Процесуальне керівництво здійснює Кіровоградська обласна прокуратура.

Читайте також: У Кременчуці юнак «під наркотиками» збив на смерть двох людей на пішохідному переході

Як повідомлялося, у поліції раніше інформували про трьох загиблих та трьох госпіталізованих внаслідок ДТП за участю нетверезого поліцейського на Кіровоградщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-