В Одесі чоловік кинув у дітей страйкбольну гранату - вона вибухнула

В Одесі чоловік кинув у дітей страйкбольну гранату - вона вибухнула

Укрінформ
В Одесі нетверезий чоловік кинув з балкона своєї квартири страйкбольну гранату на дитячий майданчик. Снаряд вибухнув, діти не постраждали.

Про це повідомили у ГУНП Одеської області, передає Укрінформ.

Зазначається, що до поліції звернулася мешканка багатоквартирного будинку із проханням вжити заходів щодо її сусіда, який із балкона власної оселі кинув у двір, де гралися діти, гранату, яка вибухнула. Діти не постраждали, оскільки перебували на безпечній відстані.

У дворі за вказаною адресою правоохоронці виявили залишки страйкбольної гранати. Правопорушником виявився нетверезий 47-річний чоловік, який розповів поліцейським, що гранату він придбав через інтернет, а жбурнув її у двір, щоб розігнати дітей, які заважали йому відпочивати. У квартирі чоловіка поліцейські знайшли ще одну таку гранату.

Читайте також: В Україні завтра запрацює Єдиний реєстр зброї - роз'яснення експерта

«Відомості за вказаним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення фігурантові про підозру», - додали в поліції.

Тривають слідчі дії.

Як повідомлялося, у Подільському районі в одному з приватних домогосподарств Куяльницької ОТГ правоохоронці затримали чоловіка, який скоїв замах на вбивство двох людей, серед яких – дитина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-