Бійка у Херсоні: у поліції заявляють, що постраждав цивільний, а не військовий

Бійка у Херсоні: у поліції заявляють, що постраждав цивільний, а не військовий

Укрінформ
У поліції заперечують побиття військового у Херсоні. Чоловік, якого побили, - 56-річний місцевий житель, який зробив зауваження групі молодих людей через порушення громадського порядку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«В мережі набуло поширення відео, на якому гурт молодих людей завдає тілесних ушкоджень нібито українському військовому. За вказаним фактом дізнавачі відділу поліції №1 (Корабельний) Херсонського районного управління поліції розпочали кримінальне провадження», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 3 червня до поліції звернувся 56-річний громадянин. Чоловік повідомив, що увечері попереднього дня, 2 червня, неподалік дому, в якому він мешкає, на перехресті вулиць Олеся Гончара та Гетьмана Сагайдачного зібрався гурт молоді, яка голосно поводилася та порушувала громадський порядок. Постраждалий зробив молодим людям зауваження, після чого між ними розгорівся конфлікт, що переріс у бійку.

Наступного дня чоловік звернувся до поліції та медиків. У нього діагностували легкі тілесні ушкодження.

Читайте також: Верещук про побиття волонтера в Херсоні: Держава має показати, що сильніша за мерзотників

Дізнавачі встановили особи чотирьох учасників бійки, троє з них – неповнолітні. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу. Призначено проведення ряду експертиз, тривають слідчі дії.

Як підкреслюють у поліції, постраждалий не є військовослужбовцем, а кримінальне провадження розпочато наступного дня після його звернення до поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-