На Херсонщині працюють комунальники з 13 регіонів України – ОП

На Херсонщині працюють комунальники з 13 регіонів України – ОП

Фото
Укрінформ
У Херсонській області триває ліквідація наслідків російського терору на Каховській ГЕС, і наразі у цьому регіоні працюють комунальники з 13 регіонів України.

Про це заявив заступник керівника ОП Олексій Кулеба, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

«Пліч-о-пліч долаємо наслідки російського терору на Херсонщині. Тут працюють рятувальники, медики, волонтери з усіх куточків країни. Також на Херсонщину прибуло 200 фахівців комунальних підприємств із 13 областей України. Відкачують воду, вичищають дороги від мулу, прибирають сміття», – розповів Кулеба.

Окрім того, за його словами, регіони передали у Херсонську область 3 десятки одиниць необхідної техніки: самоскиди, навантажувачі, екскаватори, трактори, сміттєвози тощо.

«Роботи дуже багато, але разом усе подолаємо. Вдячний кожному за допомогу та участь у ліквідації», – зазначив Кулеба.

За його словами, з фахівцями і комунальною технікою допомогли Київщина, Вінниччина, Волинь, Закарпаття, Івано-Франківщина, Кіровоградщина, Львівщина, Полтавщина, Рівненщина, Тернопільщина, Хмельниччина, Черкащина, Буковина.

Читайте також: На Херсонщині середній рівень води - 93 сантиметри, затоплені 23 населених пунктів

«Також формуються окремі бригади енергетиків і газовиків, які відновлюватимуть зруйновану інфраструктуру Херсонщини», - поінформував він.

Як повідомлялося, уночі 6 червня армія РФ підірвала дамбу Каховської ГЕС. На Херсонщині розпочали евакуацію населення з небезпечних місць, для яких є ризик затоплення.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-