У Снігурівській громаді на Миколаївщині рівень води знизився майже на 5 метрів

У Снігурівській громаді на Миколаївщині рівень води знизився майже на 5 метрів

Укрінформ
У деокупованій Снігурівській громаді на Миколаївщині рівень води вже знизився на 5 метрів, відновлено рух автомобільного транспорту по Василівському та Нововасилівському мостах.

Про це повідомив голова Снігурівської міської військової адміністрації на Миколаївщині Іван Кухта уТелеграмі, передає Укрінформ.

«Станом на 08:00 18 червня рівень води в р. Інгулець знизився вже майже на 5 метрів. Залишається близько метра до рівня, який був до моменту підриву Каховської ГЕС. Наразі вода відійшла від 373 будинків із 375, які зазнали підтоплення», - написав Кухта.

За його словами, повністю відновлено рух автомобільного транспорту по Василівському та Нововасилівському мостах.

Фахівці філії "Миколаївобленерго" продовжують ремонтні роботи пошкодженого обладнання. Наразі все ще залишаються тимчасово знеструмленими домівки 169-ти абонентів у чотирьох населених пунктах громади, які зазнали підтоплення.

Читайте також: У воді на Херсонщині фіксують перевищення вмісту заліза

У місті продовжується підвіз води для населення, встановлено нові накопичувачі в декількох мікрорайонах міста. Працюють бювети, де люди можуть придбати питну очищену воду. Продовжується доставка води, продуктів харчування, речей першої необхідності в постраждалі населені пункти.

Як повідомлялося, у Снігурівській громаді на Миколаївщині внаслідок підриву Каховської ГЕС рівень води піднявся на 6 метрів.

Вночі 6 червня російська армія підірвала дамбу Каховської ГЕС. На Херсонщині відбулася евакуація населення з небезпечних місць.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-