На Херсонщині немає спалаху інфекційних хвороб через підрив Каховської ГЕС - ОВА

На Херсонщині немає спалаху інфекційних хвороб через підрив Каховської ГЕС - ОВА

Укрінформ
На Херсонщині спалаху інфекційних хвороб внаслідок підриву Каховської ГЕС не зафіксовано, постійно здійснюється моніторинг стану питної води.

Як передає Укрінформ, про це у відеоповідомленні у Телеграмі заявив начальник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін за підсумками дня 13 червня.

«Наголошую, що спалаху інфекційних хвороб внаслідок підриву Каховської ГЕС наразі в області не зафіксовано», - каже Прокудін.

Він відзначив, що контроль за епідемічною ситуацією у підтоплених районах Херсона та області проводиться щоденно, постійно моніториться стан питної води у водопроводі, свердловинах та колодязях. Також здійснюється моніторинг води з поверхневих водойм, ситуація під контролем.

Читайте також: На Херсонщині підтопленими залишаються 28 населених пунктів, евакуювали 2 779 жителів

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Міністерства охорони здоров'я, станом на зараз в Україні не зареєстровано випадків або підозр на холеру.

У ніч проти 6 червня російська армія підірвала греблю Каховської ГЕС.

ЗСУ визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-