Вінниччина відправила херсонцям понад 40 тонн гуманітарної допомоги

Вінниччина відправила херсонцям понад 40 тонн гуманітарної допомоги

Фото
Укрінформ
Вінницька обласна військова адміністрація сформувала та відправила більш як 40 тонн гуманітарного вантажу херсонцям, які постраждали від підриву росіянами Каховської ГЕС.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов, передає Укрінформ.

“Черговий гуманітарний вантаж сформували та відправили від Вінницької обласної військової адміністрації для Херсонської області. Більше 40 тонн найнеобхіднішого на сьогодні для херсонців”, - поінформував Борзов.

За його словами, цього разу передали мобільну установку підготовки води для забезпечення питного водопостачання в умовах воєнного стану та надзвичайних ситуацій Есоsoft ОАЗИС С300.

“Це вже друга надіслана до Херсонщини така установка. Перша вже доставлена в Калинівську громаду Херсонської області”, - додав він.

Також начальник ОВА зазначив, що вінницька громада передала херсонцям питну воду та продукти харчування тривалого зберігання, одяг та засоби гігієни, постільну білизну, ковдри та матраци, засоби дезінфекції та таблетки для очищення води, мотопомпи та газові обігрівачі, газові пальники та балони, надувні човни та гумові чоботи, корм для тварин та багато іншого.

Читайте також: Гуманітарну допомогу для Херсонщини вже виділили 19 країн

Борзов подякував усім, хто долучився до формування допомоги херсонцям.

Як повідомлялося, вночі 6 червня російська армія підірвала греблю Каховської ГЕС. На Херсонщині тривають рятувальні роботи та заходи з евакуації населення з місць затоплення. Особливо складна ситуація склалася на тимчасово окупованих територіях, де російські загарбники залишили людей без жодної допомоги.

Фото: Фейсбук Сергія Борзова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-