Росіяни поранили на Херсонщині трьох поліцейських та дівчину

Росіяни поранили на Херсонщині трьох поліцейських та дівчину

Укрінформ
Війська Росії на Херсонщині обстріляли евакуаційні групи, поранено трьох поліцейських та неповнолітню дівчину.

Про це повідомляє поліція Херсонської області на своїй сторінці в Фейсбуці, передає Укрінформ.

"В обласному центрі російські військові вкотре атакували мікрорайон Корабел, звідки триває евакуація місцевих жителів, а також центр міста, поранено 16-річну дівчину та працівника поліції. У місті пошкоджено багатоповерхові та приватні будинки, де після влучання снарядів виникли пожежі", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє поліція, російські війська обстріляли населені пункти Бериславського та Херсонського районів з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, авіації та БПЛА. Від ворожого авіанальоту постраждали місто Берислав, с.Зміївка та с.Новоберислав, внаслідок вибухів керованих бомб пошкоджені житлові будинки. Від дій ворога постраждало с.Тягинка, там тяжко поранено 64-річного місцевого жителя, пошкоджено ангари. В результаті скиду військами рф боєприпасів з дрону там також травмовано поліцейських.

Читайте також: На Херсонщині із зони підтоплення евакуювали вже 2588 людей

За минулу добу поліція Херсонщини відреагувала на 1138 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 25 кримінальних проваджень за ст.438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-