Зеленська у Харкові відвідала дитячий мультифункціональний центр «Спільно»

Зеленська у Харкові відвідала дитячий мультифункціональний центр «Спільно»

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська відвідала Дитячий мультифункціональний центр ЮНІСЕФ у Харкові, де комплексно надають дітям змогу навчатися, відпочивати і розв’язувати нагальні питання ментального здоров’я.

Про це вона повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Мультимедіакімната для записів відеоуроків і подкастів – справжня мрія сучасних «мультимедійних» дітей. Ця унікальна й водночас доступна всім опція є в Харківському регіональному центрі психологічної допомоги дітям, де діє Дитячий мультифункціональний центр «Спільно» від ЮНІСЕФ. Тут створено всі умови для школярів, які змушені навчатися онлайн, але не мають для цього необхідних засобів", - розповіла перша леді.

За її словами, для батьків, бабусь і дідусів, що супроводжують дітей, передбачено коворкінг – комфортну й цікаву зону очікування, що дає змогу повчитися, подивитися та почитати корисне самим.

Також вона зауважила, що у закладі розважає та надихає один із фірмових ігрових і розвивальних майданчиків ЮНІСЕФ «Спільно», які відкриваються нині по всій країні.

Водночас Зеленська підкреслила, що важливий фокус центру – психологічна підтримка, яка допомагає дітям і дорослим подолати стреси війни, розібратися в стосунках і відчуттях, зрозуміти себе й інших.

Читайте також: Зеленська пропонує зробити простір «Спільно» на Київському вокзалі інструментом культурної дипломатії

"Відвідавши дитячий центр під час візиту на Харківщину, іще раз впевнилася: майбутнє саме за комплексністю. Навчання, відпочинок і допомога разом працюють краще", - додала дружина Президента.

Як повідомлялося, напередодні в Харкові до Міжнародного дня безневинних дітей - жертв агресії відкрили пам'ятник українським дітям, які загинули внаслідок збройної агресії з боку Росії.

Фото: Олена Зеленська / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-