Ракетний удар по Дніпропетровщині: Верещук приїхала на місце трагедії

Ракетний удар по Дніпропетровщині: Верещук приїхала на місце трагедії

Фото
Укрінформ
Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук відвідала місце вчорашньої трагедії у Підгородненській громаді на Дніпропетровщині, де внаслідок ракетного удару загинула дворічна дитина, пʼятеро дітей зазнали поранень.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Мінреінтеграції.

«Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук відвідала місце вчорашньої трагедії у Підгородненській громаді на Дніпропетровщині. Внаслідок ракетного удару ввечері 3 червня загинула дворічна дитина, пʼятеро дітей поранені, загалом постраждали 22 людини. На місці трагедії продовжують працювати рятувальні служби», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Обстріл передмістя Дніпра: троє дітей перебувають у важкому стані

Як зазначається, посадовиця поспілкувалася з місцевими мешканцями та органами місцевої влади. Сьогодні буде скликана комісія для фіксації наслідків ракетного удару для подальшого відшкодування збитків жителям зруйнованих та пошкоджених будинків.

Ракетний удар по Дніпропетровщині: Верещук приїхала на місце трагедії / Фото: Микола М'якшиков, Укрінформ

«У день, коли українці вшановують пам’ять загиблих дітей, ворог продовжує забирати життя маленьких українців. Висловлюю співчуття рідним загиблої Лізи. Зробимо все для того, щоб винні за кожну смерть були покарані!», – наголосила віцепрем’єр-міністр.

Також вона відвідала поранених унаслідок ракетного удару.

Міністр оприлюднила фото з одним із постраждалих дітей — шестирічним хлопчиком на ім'я Давид та його мамою.

"Давид отримав поранення, але хлопчик стійкий, повний оптимізму та просив усім передати, що Україна переможе!", — додала Верещук .

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок ворожого удару по передмістю Дніпра, постраждали 22 людини, з них 5 - діти. вночі з-під завалів дістали тіло 2-річної дитини.

Фото: Мінреінтеграції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-