На Херсонщині ворог обстріляв школу і будинок культури

На Херсонщині ворог обстріляв школу і будинок культури

Фото
Укрінформ
На Херсонщині ворог обстріляв школу, сільський старостат і будинок культури, також пошкоджені приміщення підприємства, АЗС, житлові будинки, кілька сіл залишилися без електро- та водопостачання.

Як передає Укрінформ, про це повідомила поліція Херсонської області.

«Зі ствольної артилерії окупанти підступно обстріляли с. Михайлівка, внаслідок чого пошкоджено школу, сільський старостат та будинок культури», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що загарбники обстріляли з мінометів села Веселе та Львове, загинули дві людини, поранені три.

З авіації ворог випустив керовані бомби по місту Берислав, пошкоджені виробничі приміщення підприємства, АЗС та житлові будинки. Через атаки росіян кілька сіл Білозерської громади залишилися без електрики та водопостачання.

Як додали у поліції, у Херсоні загарбники обстрілами намагалися знищити інфраструктурні об’єкти, били по житлових кварталах мікрорайонів Корабел, ХБК, Таврійський та інших. Снарядами пошкоджені квартири у багатоповерхівках, приватні будинки, автомобілі, магазини та дорожнє покриття.

За минулу добу слідчі поліції відкрили 37 кримінальних проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Читайте також: Російські війська зранку обстріляли село на Чернігівщині

Як повідомляв Укрінформ, російські війська за минулу добу 64 рази обстріляли Херсонську область, загинули два мирних жителі, троє - поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-