У Запоріжжі дружини загиблих бійців започаткували простір «Прапорець пам'яті»

У Запоріжжі дружини загиблих бійців започаткували простір «Прапорець пам'яті»

Фото
Укрінформ
На День Героїв дружини загиблих бійців, які є учасницями проєкту "Коханий, я живу!" започаткували пам'ятний простір "Прапорець пам'яті". 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ініціатором цього заходу стала учасниця проєкту "Коханий, я живу!" Ірина. Три тижні тому на зустрічі вона запропонувала встановити прапорці, щоб вшанувати пам'ять загиблих за Україну Воїнів", - розповіла організаторка проєкту Ярина Геращенко.

За її словами, місце для пам'ятного простору обрали не випадково. Адже саме тут ще до початку повномасштабного вторгнення планували встановити монумент бійцям, загиблим в російсько-українській війні. 

Проєкт монумента був затверджений до початку повномасштабної війни, дизайн створив ветеран російсько-української війни на позивний "Дизайнер".

Читайте також: У Кропивницькому попрощались із чотирма загиблими військовими

У Запоріжжі дружини загиблих бійців започаткували пам'ятний простір "Прапорець пам'яті" / Фото: Дмитро Смольєнко, Укрінформ

Акція "Прапорець пам'яті" - безстрокова і буде тривати до моменту встановлення монумента.

Учасниці акції написали на прапорцях позивні, ім'я та прізвища своїх коханих, дату смерті. Вони зауважують, що тепер матимуть місце, де зможуть збиратись аби вшанувати загиблих. Крім того, такий простір є нагадуванням містянам про війну й ціну, яку “платять” запорізькі родини задля виборювання свободи та незалежності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-