У Херсоні без світла мікрорайон Корабел - обстріли пошкодили резервну лінію

У Херсоні без світла мікрорайон Корабел - обстріли пошкодили резервну лінію

Укрінформ
У Херсоні для забезпечення стабільності електропостачання у мікрорайоні Корабел ремонтують резервну лінію, пошкоджену через обстріли, тому мікрорайон тимчасово без світла.

Про це начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Для проведення ремонту резервної лінії, пошкодженої унаслідок ворожих обстрілів, у мікрорайоні Корабел тимчасово припинено електропостачання», - йдеться у повідомленні.

Мрочко також додав, що можливі перебої і з водопостачанням.

Читайте також: Армія РФ за добу випустила по Херсонщині 373 снаряди - один загиблий, троє поранених

Він поінформував, що російські війська за минулу добу здійснили 17 обстрілів Херсонської міської територіальної громади, використавши 58 снарядів. Влучання зафіксовані в Херсоні, Садовому, Антонівці, Наддніпрянському. Крім того, обстріляна острівна та лівобережна частина Херсонської МТГ (дачні ділянки). Вночі був атакований Херсон.

За його словами, ніхто не постраждав.

Поліція Херсонської області, у свою чергу, повідомила у Фейсбуці, що за минулу добу в обласному центрі під ворожий удар потрапили цивільні будівлі в центрі міста, у мікрорайонах Корабел, ХБК, Таврійський та у передмістях. У багатоповерхівках розбиті вікна, пошкоджені балкони, у магазинах та аптеках не лишилося жодного вцілілого вікна.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія за минулу добу, 22 травня, здійснила 61 обстріл Херсонської області, одна людина загинула.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-