На Чернігівщині через обстріли - масштабні лісові пожежі

На Чернігівщині через обстріли - масштабні лісові пожежі

Фото
Укрінформ
Внаслідок обстрілів у Чернігівській області тривають масштабні лісові пожежі, площу яких поки що встановити неможливо через активні бойові дії.

Про це повідомляє ДП «Ліси України» у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Внаслідок ворожих обстрілів на території лісових масивів філії "Новгород-Сіверське лісове господарство" розпочалася пожежа. Зараз горіння триває на 2 осередках на території Семенівського лісництва - біля с. Блешня та біля с. Мхи», - йдеться в повідомленні.

За інформацією держпідприємства, мешканці селищ Блешня та Мхи ще раніше були евакуйовані у зв'язку з військовими діями. Проте є небезпека розповсюдження загоряння до наступних населених пунктів - Орликівка та Баранівка, де проживають люди.

Читайте також: На Київщині ліквідували масштабну лісову пожежу

Наголошується, що через активні бойові дії площу пожежі визначити зараз неможливо. Лісівники філії намагаються зупинити пожежу, створюють мінералізовані смуги біля населених пунктів та встановлюють природні перешкоди на шляху розповсюдження вогню.

Як повідомлялося, за інформацією Укргідрометцентру, 15-17 травня на Київщині спостерігатиметься надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-