McDonald’s поновив роботу у Кременчуці та Полтаві

McDonald’s поновив роботу у Кременчуці та Полтаві

Укрінформ
McDonald’s з 16 травня відновлює роботу двох ресторанів у Кременчуці та Полтаві.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в пресрелізі, що є в розпорядженні агентства.

"16 травня McDonald’s відновлює роботу двох ресторанів у м. Кременчуці на вул. Київській, 6 та у м. Полтаві на вул. Європейській, 187-А", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Полтавський заклад розташований на вулиці, що веде до центру міста та водночас поруч з автомагістраллю Київ – Харків. Ресторан у Кременчуці – біля транспортного сполучення Дніпро-Кременчук-Київ. Тому обидва заклади є зручними для місцевих жителів і для гостей міста.

Компанія відновлює роботу у цих містах, аби знову пропонувати клієнтам звичний для них сервіс, а повернення працівників до роботи сприятиме відновленню громад. З відкриттям цих закладів McDonald’s вже відновив понад 70% ресторанів мережі.

В обох ресторанах клієнти можуть зробити замовлення в залі ресторану на касі чи через термінали самообслуговування, а також на МакДрайві.

Заклади працюватимуть з 07:00 до 22:00 та дотримуватимуться розширених правил безпеки, за якими у разі оголошення повітряної тривоги команда швидко завершує всі процеси й зачиняє заклад, аби працівники і гості могли пройти в укриття. У разі підвищеного попиту в перші дні роботи заклади працюватимуть на обмежену кількість відвідувачів для ефективнішого відпрацювання оновлених процедур з безпеки.

Читайте також: McDonald's призупиняє роботу в Казахстані

За аналогією до відновлення роботи ресторанів, що тривалий час були зачиненими, у закладах Полтави та Кременчука спершу буде представлене скорочене меню, яке поступово розширюватиметься.

Як повідомлялось, відновлення роботи у південній та східній частині України розпочалося 28 березня з Одеси та Одеської області, де McDonald’s відкрив 9 ресторанів. Разом із щойно відновленими дніпровськими закладами в Україні працюють вже 87 ресторанів McDonald’s.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-