Водопілля на Запоріжжі: поліцейські допомагають жителям затопленого острова Мурав'їний

Водопілля на Запоріжжі: поліцейські допомагають жителям затопленого острова Мурав'їний

Відео
Укрінформ
На Запоріжжі затопило острів Мурав'їний поблизу Кушугума - поліцейські допомагають його жителям, будинки яких постраждали від водопілля.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області, передає Укрінформ.

"Внаслідок підвищення рівня води в Дніпрі затопило острів Мурав’їний, що поблизу Кушугума. У зв'язку з цим працівники сектору поліцейської діяльності на воді надають посилену допомогу місцевим мешканцям, будинки яких постраждали", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували правоохоронці, керівництво сектору водної поліції налагодило співпрацю з працівниками Державного агентства рибного господарства та Державної екологічної інспекції Запоріжжя. Вирішено питання щодо надання допомоги постраждалим – поліцейські організували для них систематичне забезпечення питною водою та продуктами харчування. Крім того, у разі необхідності правоохоронці готові допомогти місцевим жителям евакуюватися. Це стосується не тільки людей, а й їхніх тварин.

Читайте також: Друга хвиля водопілля в Україні йде на спад

Місцеві мешканці розповідають, що така катастрофічна ситуація склалась на острові вперше. Будинки, в яких мешкають люди, опинились наполовину у воді. Постраждало майже все їхнє майно. Люди ходять в гумових чоботах, а на більші дистанції пересуваються виключно на човнах.

Водопілля на Запоріжжі: поліцейські допомагають жителям затопленого острова Мурав'їний : Головне управління Національної поліції в Запорізькій області

Сьогодні сформовані наряди поліції патрулюють узбережжя річки Дніпро, Каховського та Дніпровського водосховищ на службовому транспорті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-