Через обстріл Херсона у місті виникли проблеми зі світлом

Через обстріл Херсона у місті виникли проблеми зі світлом

Фото
Укрінформ
За минулу добу військові рф обстріляли житлові квартали Херсона, у деяких районах зникло світло, росіяни також скинули три авіаційні бомби на місто Берислав, пошкодивши територію цеху заводу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області

«росіяни скинули три авіаційні бомби на місто Берислав, пошкодивши територію цеху заводу, де сталося займання на площі 200 кв.м». – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з лівого берега Дніпра армія рф обстріляла з «Градів» та артилерії житлові квартали Херсона, ворожі снаряди влучили у багатоповерхові та приватні будинки, автомобілі, дорожнє покриття. У будинках під час обстрілу ударною хвилею вибило вікна, балконні рами, також пошкоджені фасади та дахові покриття. Найбільше постраждали мікрорайони Корабел, ХБК та дачні ділянки. 

Як інформують у поліції, через ворожі обстріли у деяких районах міста зникло світло, але енергетики вже працюють. На місцях «прильотів» працювали надзвичайники та поліцейські, які збирали речові докази та документували наслідки ворожої атаки з боку окупаційних військ рф.

Читайте також: Унаслідок обстрілу Херсонщини зазнала поранень поліцейська з Київщини

Ворожі війська вкотре атакували з авіації с.Кізомис, керовані авіаційні бомби впали у воду, руйнувань житлових будинків не зафіксовано.

Також у поліції повідомили, що під час стабілізаційних заходів у с.Качкарівка Милівської громади у листопаді минулого року 48-річний місцевий житель підірвався на невстановленому вибуховому пристрої, який залишили в селі військовослужбовці армії рф під час окупації населеного пункту. Односельці поховали чоловіка на місцевому цвинтарі.

За минулу добу поліція відреагувала на 318 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. За фактами воєнних злочинів російської армії на Херсонщині відкрито 32 кримінальні провадження.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія за добу здійснила 95 обстрілів Херсонської області, троє людей поранені.

Фото: Нацполіція у Херсонської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-