Загарбники за добу обстріляли чотири райони Харківщини, поранена жінка

Загарбники за добу обстріляли чотири райони Харківщини, поранена жінка

Фото
Укрінформ
Минулої доби російська армія обстріляла населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Богодухівського районів Харківської області, 73-річна жінка дістала поранення.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

“Протягом минулої доби ворог обстрілював мирне населення та цивільну інфраструктуру населених пунктів Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Богодухівського районів”, - йдеться у повідомленні.

У селі Гур’їв Козачок Богодухівського району внаслідок обстрілу із РСЗВ було пошкоджено приміщення сільгосппідприємства.

Внаслідок обстрілу села Вільхуватка Куп'янського району пошкоджено два багатоквартирні будинки та щонайменше три приватні будинки.

Читайте також: Сили оборони вночі знищили 21 дрон-камікадзе

У Петропавлівці Куп'янського району через обстріли з пораненням була госпіталізована 73-річна жінка. У селі пошкоджено два житлові будинки.

У селі Бочкове Чугуївського району також було пошкоджено приватне домоволодіння.

Як зазначив Синєгубов, за добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили понад 16 га території та знешкодили 346 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, 2 травня на Харківщині двоє чоловіків, які підірвалися в полі під час сільськогосподарських робіт, від отриманих травм померли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-