У Павлограді внаслідок ракетного удару загинув нацгвардієць із Харківщини

У Павлограді внаслідок ракетного удару загинув нацгвардієць із Харківщини

Укрінформ
У Павлограді внаслідок ракетного удару загинув нацгвардієць із Харківщини Богдан Мажуга.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба Лозівської міської тергромади, передає Укрінформ.

«У Павлограді загинув захисник з Лозівської громади. Богдан Мажуга служив в Національній гвардії України, був стрільцем 1-го стрілецького батальйону військової частини 3024. Вночі 30 квітня 2023 року саме був на бойовому чергуванні, в результаті ракетного удару героїчно загинув», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Мажуга народився 4 квітня 1999 р. у с. Мальцівське. Після закінчення школи вступив до Панютинського професійного аграрного ліцею, де отримав кваліфікацію «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва». Строкову службу проходив у м. Львів в Національній гвардії України. Прослуживши 9 місяців, перейшов на контрактну службу до Павлограда.

У загиблого залишилась дружина та батьки.

Читайте також: Ракетний удар по Павлограду: в ОВА розповіли про стан поранених дітей

Як повідомлялося, у Павлограді на Дніпропетровщині внаслідок російського обстрілу з 30 квітня на 1 травня було пошкоджено промислове підприємство, 19 багатоповерхівок, 25 приватних будинків, 6 закладів шкільної та дошкільної освіти, 5 магазинів.

Президент України Володимир Зеленський у відеозвернення повідомив, що загинули двоє людей, ще 40 зазнали травмувань і поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-