На Київщині відновили рух понтонною переправою до Іванкова

На Київщині відновили рух понтонною переправою до Іванкова

Фото
Укрінформ
У Київській області відновили рух транспорту понтонною переправою до селища Іванків, яка була зруйнована внаслідок підняття води у річці Тетерів.

Як передає Укрінформ, про це голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив у Фейсбуці.

“Рух транспорту переправою через річку Тетерів до селища Іванків Вишгородського району відновлено. Проїзд понтоном дозволено для автотранспорту вагою до 3,5 тонн”, - написав він.

За словами голови КОВА, понтонна переправа облаштована з боку Іванкова в напрямку Києва. Вона з’єднує берег з новим насипним мостом. Всього встановлено 11 ланок, довжина кожної - 6,75 м. Вантажопідйомність – 120 тонн. Для проїзду транспорту забезпечений реверсний рух.

Кравченко пояснив, що тимчасова переправа на підʼїзді до Іванкова була частково зруйнована внаслідок підняття до критичної межі води в річці Тетерів. Рух транспорту здійснювався через село Кухарі.

Читайте також: Весняна повінь іде на спад - рівень води знизився у восьми річках

Голова КОВА висловив подяку всім службам, які працювали над облаштуванням переїзду. “Завдяки спільним зусиллям ми оперативно відновили можливість автотранспорту пересуватися найкоротшим шляхом. Зробили все, щоб люди не втрачали час на об’їзні шляхи та якомога швидше добиралися до необхідних їм пунктів. Це не лише комфорт, а й безпека мешканців Київщини”, - зауважив Кравченко.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні станом на 25 квітня залишаються підтопленими 854 дворогосподарства і 151 будинок.

Фото: Руслан Кравченко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-