Кропивницька облрада на позачерговій сесії проголосувала за звільнення голови

Кропивницька облрада на позачерговій сесії проголосувала за звільнення голови

Фото
Укрінформ
У вівторок, 25 квітня, у Кропивницькому депутати облради на позачерговій сесії шляхом таємного голосування підтримали звільнення голови Кіровоградської обласної ради Сергія Шульги.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Призначене на 25 квітня продовження 15-ї сесії облради не відбулося через відсутність кворуму – зареєструвалися лише 14 депутатів.

Втім, на цей же день було призначено ще одну – позачергову – 16-ту сесію, на якій 38 депутатів з 43 зареєстрованих на сесії проголосували за розгляд питання про звільнення Шульги.

За результатами таємного голосування лічильна комісія повідомила, що проголосував 41 депутат, «за» - 39, «проти» - 1, ще один бюлетень виявився зіпсованим.

Як повідомляв Укрінформ, попереднє засідання депутатів обласної ради відбулося 31 березня. За п’ять годин вони не ухвалили жодного рішення та заявили про намір розглянути питання про звільнення голови облради Шульги. Тоді проведення сесії блокували, перерву оголошували чотири рази.

Шульга вважає дії депутатів під час 15-ї сесії 31 березня незаконними. Також посадовець вважає незаконною позапланову 16-ту сесію. За його словами, він направив заяви до ДБР, СБУ, прокуратури та Нацполіції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-