Хмельницький суд обрав запобіжний захід священнику, обвинуваченому в побитті військового

Хмельницький суд обрав запобіжний захід священнику, обвинуваченому в побитті військового

Фото
Укрінформ
Хмельницький міськрайонний суд обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання священнослужителю, якого обвинувачують у побитті колишнього військовослужбовця у Покровському кафедральному соборі.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної прокуратури.

«Клопотання розглядав Хмельницький міськрайонний суд. Прокуратура зверталася з вартою (з клопотанням про тримання під вартою – ред.), проте суд, як передбачає процесуальне законодавство у справах цієї категорії, обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання», - розповіли у пресслужбі.

Читайте також: На Хмельниччині від початку повномасштабної війни УПЦ МП залишили 178 парафій

За інформацією місцевого видання ХМ-ІНСАЙД, йдеться про іподиякона Ігоря Слободяна. Як розповів його адвокат, Роман Косюк, обвинувачений у поліцію та суд з’явився добровільно.

Фото: xm-inside.com

Раніше Слободян перебував у базі розшуку МВС.

Як повідомляв Укрінформ, у Хмельницькому в Покровському кафедральному соборі УПЦ МП вранці 2 квітня стався інцидент з побиттям військового.

Відомо, що йдеться про побиття колишнього військовослужбовця Артура Ананьєва, який з початку повномасштабної війни пішов добровольцем на фронт у складі 19-го окремого стрілецького батальйону. Захищаючи Україну, він отримав контузію та черепно-мозкову травму.

Читайте також: У Хмельницькому ще один храм московського патріархату перейшов до ПЦУ

За даним фактом слідчі Хмельницького райуправління поліції ГУНП в Хмельницькій області відкрили провадження за ч. 2 статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Згодом поліція додатково відкрила ще одне провадження за ч. 1. ст. 125 Кримінального кодексу (умисне легке тілесне ушкодження) за заявою потерпілого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-