На Харківщині чоловік кинув гранату під автомобіль, троє поранених

На Харківщині чоловік кинув гранату під автомобіль, троє поранених

Укрінформ
На Харківщині троє чоловіків отримали осколкові поранення внаслідок вибуху гранати, яку кинули під машину. За підозрою в скоєнні такого правопорушення затримали односельця потерпілих.

Про це повідомила в Телеграміполіція Харківщини, передає Укрінформ.

«Мешканець Вільхуватської громади з невідомих причин кинув під автомобіль 39-річного чоловіка гранату РГД. Осколкові поранення отримали троє чоловіків, які у цей час знаходились у салоні транспортного засобу. Їх доставили до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 45-річний зловмисник на цьому не зупинився і закинув ще одну гранату РГД до домоволодіння інших мешканців громади. Боєприпас не розірвався, тож ніхто з господарів будинку не постраждав.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: Війська рф обстріляли прикордоння Харківщини - пошкоджені будинки

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вільхуватка – село у Куп’янському районі. Воно перебувало в окупації від 24 лютого 2022 року до контрнаступу ЗСУ на Харківщині у вересні 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-