На Херсонщині росіяни скинули вибухівку з дрона на авто поліцейських, один поранений

На Херсонщині росіяни скинули вибухівку з дрона на авто поліцейських, один поранений

Укрінформ
На Херсонщині російські агресори скинули вибухівку з дрона на поліцейських, один правоохоронець поранений, проте загрози його життю немає.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«Ворог скинув вибухівку з дрона на службовий автомобіль поліцейських, які патрулювали територію села Новоберислав. Поранення отримав один правоохоронець, загрози його життю немає», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, російська армія продовжує обстрілювати правобережжя Херсонської області, порушуючи при цьому усі закони та звичаї війни. Масованої збройної атаки зазнали населені пункти Бериславського та Херсонського районів. Проти мирного населення окупанти використовують реактивні системи залпового вогню, міномети, артилерію, БПЛА та авіацію.

У поліції інформують, що у Херсоні обстрілами пошкоджено житлову та цивільну інфраструктуру. Загарбницькі війська поцілили по житловим кварталам центру, мікрорайонів Корабел, ХБК та передмістя.

Внаслідок обстрілу на території заводу у північній частині міста виникла пожежа у складських приміщеннях на площі 800 кв м.

Слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, експерти та вибухотехніки збирали речові докази та документували наслідки обстрілів. За минулу добу поліція відкрила 29 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів армії рф на Херсонщині.

Читайте також: Зранку ворог обстріляв Авдіївку, снаряди влучили у житловий сектор

Як повідомляв Укрінформ, війська російської федерації за минулу добу 68 разів обстріляли Херсонську область, випустивши загалом 280 снарядів з важкої артилерії, безпілотників й авіації. Через російську агресію дві людини загинули, чотири - зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-