У лісі біля Межигір’я виявили залишки російського «Граду»

У лісі біля Межигір’я виявили залишки російського «Граду»

Фото
Укрінформ
Влада Києва нагадує про заборону відвідування лісів через небезпеку вибухонебезпечних предметів, зокрема днями піротехніки виявили частину РСЗВ "Град" на території Межигірського лісництва.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська державна адміністрація повідомляє у Телеграмі.

«Рятувальники підрозділу піротехнічних робіт КАРС третій день обстежують територію Межигірського лісництва на наявність вибухонебезпечних предметів. Перед цим обстежували території довкола озера Лісового у Дарницькому районі та лісопаркового господарства «Конча-Заспа» у Голосіївському районі», – йдеться у повідомленні.

Так, днями піротехніки під час обстеження території Межигірського лісництва, що в Оболонському районі столиці, виявили залишки реактивної системи залпового вогню «Град», зокрема залишки небойової частини снаряда.

Читайте також: Війська рф обстріляли із «Граду» район Куцурубської громади на Миколаївщині

У КМДА нагадують, що у Києві на період воєнного стану продовжує діяти заборона відвідувати ліси, а також заїжджати туди на будь-якому транспорті.

Громадян закликають відмовитися від походів до лісу та відвідувань зелених зон поза межами житлових масивів, тому що це все ще небезпечно.

Як повідомляв Укрінформ, Державна служба з надзвичайних ситуацій рекомендує громадянам установити мобільний застосунок «Розмінування України», який попереджає про загрозу в разі наближення до небезпечних ділянок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-