На Київщині відкрили модульний дитячий садочок

На Київщині відкрили модульний дитячий садочок

Фото
Укрінформ
У Бучанському районі Київської області відкрито модульний дитячий садочок.

Про це повідомляє Міністерство освіти та науки, передає Укрінформ.

"У селі Загальці Бучанського району відкрили модульний дитячий садок для одночасного навчання 55 дітей. Сучасний освітній простір оснащено технікою, меблями, кухнею та генератором", - йдеться у повідомленні.

Садок створено за сприяння благодійного фонду «Угорська екуменічна служба допомоги в Україні». Урочисте відкриття відвідали українські та іноземні гості, зокрема заступник міністра закордонних справ і торгівлі Угорщини Левенте Мадяр та генеральний директор Екуменічної Служби допомоги Ласло Легел.

Уже зараз садок відвідує близько 30 дітей, тут також проходить навчання для учнів 1 і 2 класів. Модульний садочок – тимчасове рішення для забезпечення безперервного освітнього процесу, наступним кроком стане комплексна відбудова закладів освіти.

Читайте також: На Київщині відновили 180 закладів освіти – КОВА

Як повідомлялося, на Київщині внаслідок бойових дій у лютому-березні 2022 року були пошкоджені понад 200 закладів освіти та 112 культурних установ. 11 шкіл – повністю зруйновані, 52 – потребують капітального ремонту, 146 – підлягають поточному ремонту.

Фото: МОН

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-