На Херсонщині заборонили в’їзд родин з дітьми у населені пункти, які перебувають під обстрілами

На Херсонщині заборонили в’їзд родин з дітьми у населені пункти, які перебувають під обстрілами

Відео
Укрінформ
На Херсонщині заборонили в’їзд родин з дітьми у населені пункти, які постійно обстрілює ворог.

Як передає Укрінформ, про це начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін повідомив у відеозверненні у Фейсбуці.

«Останнім часом спостерігається тенденція повернення родин до домівок. Це було б добре, якби вони поверталися у безпечні місця. Але проблема в тому, що вони повертаються в зону активних бойових дій», - зазначив Прокудін.

За його словами, ситуація доходить до небезпечного абсурду, коли правоохоронці евакуюють дітей з населених пунктів, а у зворотному напрямку діти повертаються.

Як зазначив начальник ОВА, Рада оборони області вирішила заборонити в’їзд родин з дітьми через загрозу життю дітей внаслідок постійних ворожих обстрілів на територію населених пунктів Кізомис, Велетенське, Берегове, Янтарне, Дніпровське, Білозерка, Приозерне, Комишани, Зимівник, Антонівка, Придніпровське, Садове, Микільське, Понятівка, Токарівка, Новотягинка, Іванівка, Тягинка, Львове, Ольгівка, Бургунка, Миколаївка, Одрадокам'янка, Козацьке, Веселе, Берислав, Новоберислав, Зміївка, Червоний Маяк, Новокаїри, Республіканець, Милове, Качкарівка, Саблуківка, Дудчани, Михайлівка, Гаврилівка, Золота Балка, Осокорівка.

Читайте також: На Херсонщині обмежили проведення богослужінь на Великдень

Як повідомляв Укрінформ, російська армія за минулу добу, 4 квітня, здійснила 50 обстрілів Херсонської області.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-