У Краматорську через прорив частини дамби підтоплені близько 260 будинків

У Краматорську через прорив частини дамби підтоплені близько 260 будинків

Фото
Укрінформ
У Краматорську на Донеччині через прорив частини дамби на 30 вулицях підтоплені близько 260 будинків, вода продовжує прибувати.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, опублікувавши відповідні фотографії.

«Близько 260 будинків на 30 вулицях підтоплено у Краматорську. Це оперативна інформація щодо надзвичайної події, яка сталася у селищі Краматорської територіальної громади. На одному зі ставків частково зруйновано водоскидний шлюз, в результаті чого відбувається неконтрольоване скидання води. Вода прибуває», - написав очільник області.

Він зазначив, що обласна військова адміністрація координує роботи з мінімізації наслідків розливу: на місці події працюють рятувальники ДСНС, комунальні служби та представники профільних департаментів обласної й міської військових адміністрацій.

Читайте також: Прорив дамби у Краматорську: мер каже, що ситуація складна, залучені всі служби

«Створюємо бетонне загородження та розчищаємо русло тамтешньої річки для мінімізації наслідків розливу, розселяємо людей із постраждалих будинків до тимчасового житла», - заявив Кириленко та запевнив, що про перебіг подій буде повідомляти додатково.

Як повідомляв Укрінформ, у Краматорську через збільшення рівня води після рясних снігопадів прорвало частину дамби. У місті вже розгорнуто штаб техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ НС), евакуйовано із затоплених будинків шість мешканців.

Фото: Донецька обласна військова адміністрація

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-