Тайвань передав 31 генератор для «пунктів незламності» Запоріжжя

Тайвань передав 31 генератор для «пунктів незламності» Запоріжжя

Укрінформ
Урядові організації Тайваню передали 31 потужний генератор для «пунктів незламності» та інших громадських установ Запоріжжя.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Уряд Тайбею спільно з Благодійним фондом “Нова надія” передає 31 генератор для «пунктів незламності» та громадських установ Запоріжжя, бо, на жаль, через ворожі обстріли є ризики відключень. Уряд Тайваню висловлює велику підтримку громаді Запоріжжя", - сказав представник БФ "Нова надія" Юлій Бєлов.

Зазначається, що для потреб міста придбано та доставлено 27 генераторів потужністю 8 кВА, 1 генератор потужністю 27 кВА, 1 генератор потужністю 22 кВА та 2 надпотужних генератори - на 40 кВА.

Читайте також: Німеччина передала Житомиру 25 генераторів

У міській раді додали, що в обласному центрі сьогодні працює понад 125 міських «пунктів незламності», а саме Запоріжжя є великим містом-прихистком для ВПО.

Як повідомлялося, українські прикордонники у межах співробітництва Агентства з питань радіаційної безпеки Королівства Норвегія та Державної прикордонної служби України отримали понад сотню генераторів та інше майно, що дозволить забезпечити безперервне функціонування системи з протидії радіаційним загрозам на державному кордоні та у прикордонні.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-