У Луцьку підпалили квартиру адвоката й бійця тероборони, злочинцям оголосили підозру

У Луцьку підпалили квартиру адвоката й бійця тероборони, злочинцям оголосили підозру

Укрінформ
Слідчі оголосили про підозру двом зловмисникам за скоєння підпалу квартири адвоката, який є бійцем однієї з бригад ТрО у Луцьку.

Про це повідомили в ГУНП Волинської області, передає Укрінформ.

За даними слідства, злочин стався вранці 1 квітня. Зловмисники підпалили квартиру адвоката, який зараз є бійцем однієї з бригад ТрО. Пожежа пошкодила вхідні двері і частину помешкання.

На місці події поліцейські виявили пластикову ємність із запахом бензину та напис на стіні «в следующий раз предупреждать не будем».

«Пророблена нашими оперативниками робота і своєчасне орієнтування дали позитивний результат: зловмисники були затримані колегами в сусідній області. Менш ніж за годину, був встановлений транспортний засіб, а менш ніж за дві години, причетні вже були затримані», - зазначив начальник управління Нацполіції у Волинській області Юрій Крошко.

Читайте також: Бійка у церкві УПЦ МП у Хмельницькому: поліція відкрила справу

Попередньо, злочин кваліфікували за ч.1 ст.194 КК України, згодом слідчі внесли відомості в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч.2 ст.399 (умисне знищення або пошкодження майна захисника чи представника особи) КК України та оголосили зловмисникам про підозру у скоєному злочині.

Нині вони затримані в порядку ст. 208 КК України. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Як повідомлялося, поліцейські викрили одесита, який зберігав зброю та агітував за «русский мир» в соцмережах.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-