На Чернігівщині послабили обмеження на продаж алкоголю

На Чернігівщині послабили обмеження на продаж алкоголю

Укрінформ
На Чернігівщині послабили обмеження на продаж алкогольних напоїв.

Про це повідомив департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

«В області послаблено обмеження на продаж алкоголю. Відповідне розпорядження оприлюднене на офіційному вебсайті обласної адміністрації. Відтак, у закладах торгівлі продаж алкогольних напоїв та речовин на спиртовмісній основі дозволено з 11-ї до 21-ї години, у закладах громадського харчування — з 11-ї до 22-ї години», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У столиці з 27 березня змінюють час продажу алкоголю в магазинах

Зазначається, що відповідне рішення ухвалено на Раді оборони області, засідання якої відбулося 30 березня. Водночас наголошується, що продаж алкоголю заборонено особам з ознаками належності до правоохоронних органів, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії України, Збройних сил України та інших військових формувань.

В ОВА також додали, що громади Чернігівщини можуть самостійно корегувати час продажу алкогольних напоїв на своїй території.

Як повідомлялося, минулого року на Чернігівщині 16 квітня зняли заборону на продаж алкогольних напоїв, яка тривала з 26 лютого. Згодом на початку травня 2022-го заборону знову ввели. Менш ніж за місяць продаж з обмеженнями знову дозволили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-