Ракетний удар по Запоріжжю: у міськраді заявили про понад 80 пошкоджених будинків

Ракетний удар по Запоріжжю: у міськраді заявили про понад 80 пошкоджених будинків

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі внаслідок російського обстрілу 31 березня пошкоджено 82 будинки, чотири з них – мають значні руйнування.

Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв у Телеграмі, передає Укрінформ. 

«Міські служби і волонтери працюють без вихідних, усуваючи наслідки вчорашньої ракетної атаки. На сьогодні вже відомо про 82 постраждалих будинки приватного сектору. Чотири з них мають значні руйнування, в інших вибито вікна, двері, пошкоджено покрівлі», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що від ранку на місці продовжують працювати фахівці міської спеціалізованої аварійно-рятувальної служби, які розбирають пошкоджені конструкції. Робітники «Запоріжремсервісу» закривають листами OSB вікна, ремонтують покрівлі. Працівники КП «Елуаш» вантажать та вивозять будівельне сміття. Також у проведенні робіт мешканцям та комунальникам допомагають волонтери.

Читайте також: На Запоріжжі ворог за добу понад 100 разів обстріляв українські позиції, є пошкодження

Триває видача мешканцям пошкоджених будинків матеріалів з міського резерву – листів OSB і шиферу, зокрема, вчора їм було надано 150 листів OSB, зазначили в міськраді.

«На місці продовжують працювати соціальні працівники, психологи, які консультують людей, надають їм гуманітарну допомогу. Задіяно великий комунальний автобус з генератором, де люди можуть зігрітися, випити кави або чаю», - поінформував Куртєв.

Як повідомлялося, станом на вечір 31 березня було зафіксовано пошкодження більше пів сотні будинків внаслідок ракетної атаки по Запоріжжю.

Фото: Анатолій Куртєв

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-