У Чернігові через повідомлення про замінування не можуть розпочати роботу сесії міськради

У Чернігові через повідомлення про замінування не можуть розпочати роботу сесії міськради

Укрінформ
У Чернігові депутати міської ради не можуть розпочати чергову сесію й чекають, поки поліція перевірить приміщення на наявність вибухівки.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив виконувач обов'язків міського голови Олександр Ломако.

"Ситуація для нас звична. Як тільки має розпочати роботу сесія міської ради, хтось повідомляє про замінування. Зараз поліція перевіряє приміщення, перевіряє автомобілі на наявність вибухівки. Депутати нікуди не розходяться й терпляче чекають. Схожа ситуація була на попередній сесії 9 лютого. Поліція все перевіряла, вибухівку не знайшли, зловмисника також", - розповів Ломако.

Читайте також: У Чернігові призначили тимчасового очільника міста

Як повідомлялося, 1 лютого Апеляційний суд Львова постановив стягнути із міського голови Чернігова Владислава Атрошенка штраф у розмірі 6 800 гривень з позбавленням права обіймати посади, що пов'язані з виконанням функцій держави та місцевого самоврядування, строком на рік.

Сесія міської ради Чернігова 9 лютого призначила секретаря міської ради Олександра Ломако виконувачем обов'язків міського голови. 17 лютого Президент призначив головою Чернігіської міської військової адміністрації Дмитра Брижинського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-