На Житомирщині через пошкодження мереж діють обмеження споживання електроенергії

На Житомирщині через пошкодження мереж діють обмеження споживання електроенергії

Укрінформ
Станом на ранок 22 березня виробництва електроенергії достатньо для покриття споживання, але через пошкодження мереж на Житомирщині діють обмеження.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НЕК «Укренерго» у Фейсбуці.

«Споживання менше порівняно із середою минулого тижня, що обумовлено потеплінням. Працюють усі види електростанцій. Виробництва електроенергії достатньо для покриття споживання. Також триває незначний імпорт електроенергії», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у Житомирській області через значні пошкодження мереж, внаслідок неодноразових атак росіян, діють обмеження споживання. В інших регіонах обмежень у мережах Укренерго немає. Ліміти споживання до областей не доводились.

При цьому складною залишається ситуація у регіонах вздовж лінії фронту, де ворог постійними артобстрілами пошкоджує мережі.

Читайте також: У двох областях України можливі обмеження електропостачання

«Енергетики постійно працюють над усуненням мережевих обмежень, відновленням надійності та безперервності електропостачання. Відновлювальні роботи тривають на всіх об’єктах Укренерго, пошкоджених російськими атаками», – додали в компанії.

Як повідомлялося, протягом останньої доби відновлено електропостачання для близько 3,5 тисяч абонентів у Донецькій та орієнтовно 2 тисяч у Харківській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-