На Житомирщині та Київщині можливі обмеження електропостачання

На Житомирщині та Київщині можливі обмеження електропостачання

Укрінформ
Станом на ранок 20 березня генерація електроенергії продовжує повністю забезпечувати потреби споживачів, але на Житомирщині та Київщині можливі обмеження через ремонтні роботи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства енергетики у Телеграмі.

«Генерація має необхідні обсяги потужності для повного забезпечення потреб споживачів електроенергії по всій країні. Завершено низку планових ремонтів на енергоблоках ТЕС, що збільшило доступні резерви потужності», – йдеться у повідомленні.

Також в останні дні відновлено електропостачання близько 15 тисячам абонентів Донецької області у постраждалих від російських обстрілів районах.

Читайте також: На деокупованій Херсонщині відновили подачу електрики ще у двох населених пунктах

Зауважується, що на Житомирщині та Київщині можливі обмеження електропостачання через ремонти мережевої інфраструктури.

Як повідомляє НЕК «Укренерго» в Фейсбуці, в інших регіонах обмежень у мережах, які б призводили до необхідності обмеження споживачів, немає. Ліміти споживання до областей не доводились.

«Складною залишається ситуація у регіонах вздовж лінії фронту, де ворог постійними артобстрілами пошкоджує мережі. Енергетики постійно працюють над усуненням мережевих обмежень, відновленням надійності та безперервності електропостачання. Відновлювальні роботи тривають на всіх об’єктах Укренерго, пошкоджених російськими атаками», – наголосили в компанії.

Як повідомлялося, росіяни протягом усієї зими завдали 15 масованих ракетних та 18 атак БПЛА на енергооб’єкти. Майже всі ключові підстанції магістральних мереж Укренерго були атаковані щонайменше по 3-4 рази, завдавши важких пошкоджень основному обладнанню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-