На Закарпатті затримали чоловіків у гідрокостюмах, які хотіли втекти до Румунії

На Закарпатті затримали чоловіків у гідрокостюмах, які хотіли втекти до Румунії

Укрінформ
На Закарпатті прикордонники затримали трьох чоловіків у гідрокостюмах, які планували переправитися через річку Тиса в Румунію.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

«Чоловіки були вдягнені у гідрокостюми. Окрім ретельно обгорнутих у поліетилен змінного одягу, взуття, документів та грошових коштів, вони мали при собі накачані автомобільні камери, за допомогою яких планували перепливати незнайому для них водойму», - йдеться в повідомленні.

За даними прикордонників, чоловіки прибули на Закарпаття з інших регіонів: один із Тернопільщини, один із Вінниччини, один з Одещини.

Наскільки небезпечними є спроби подолання холодної та повноводної Тиси, вони не знали, зазначили в ДПСУ і додали, що зараз на Закарпатті в нічний час температура повітря опускається нижче нуля градусів, глибина річки сягає трьох метрів, ширина – 50 метрів.

Читайте також: Прикордонники викрили ухилянтів, які ховалися в багажнику автівки

Загалом, як поінформували у ДПСУ, впродовж минулої доби в рамках проведення оперативно-профілактичних заходів «Березень-2023» прикордонники Мукачівського загону зупинили на державному кордоні вісьмох військовозобов’язаних чоловіків, які мали наміри залишити територію України.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-