У понеділок Україні прогнозують від 6° морозу до 9° тепла

У понеділок Україні прогнозують від 6° морозу до 9° тепла

Погода
Укрінформ
У понеділок, 6 березня, в Україні збережеться хмарна з проясненнями погода, у більшості регіонів без істотних опадів.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

«6 березня у західних та північних областях невеликий сніг (вдень місцями), на дорогах подекуди ожеледиця; на решті території без істотних опадів. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с», - йдеться в повідомленні.

Температура вночі становитиме 1-6° морозу; вдень 1-6° тепла, на півдні країни до 9° тепла.

В Києві та Київській області в понеділок невеликий сніг (вдень місцями). Температура у столиці вночі 2-4° морозу, вдень 2-4° тепла; по області вночі 1-6° морозу, вдень 1-6° тепла.

У середу, 7 березня, в Україні, крім півдня, синоптики прогнозують місцями невеликі (на Закарпатті та в Карпатах помірні) опади; температура вночі 1-6° морозу, вдень 2-7° тепла; на півдні країни та Закарпатті вночі близько 0°, вдень 6-11° тепла, на Одещині та в Криму до 15°.

8 березня у західних, вночі і в східних, вдень також у північних областях очікується невеликий дощ, вночі з мокрим снігом, у Карпатському регіоні помірні опади, на решті території без істотних опадів; температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень у північних та більшості західних областей 6-11° тепла, на решті території 9-14°, у південних областях до 17° тепла.

Вітер південно-західний, 5-10 м/с, 8 березня у східних та південних областях вдень місцями пориви 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат 25-30 м/с.

Читайте також: У перший вікенд весни очікується мінлива погода: в суботу буде тепло, в неділю - прохолодніше

У столичному регіоні 7-8 березня вночі без опадів; вдень невеликі опади, переважно у вигляді дощу (7 березня місцями). Температура в Києві 7 березня вночі 1-3° морозу, вдень близько 5° тепла; 8 березня вночі від 1-3° тепла, вдень 8-10° тепла. По області 7 березня вночі 1-6° морозу, вдень 2-7° тепла; 8 березня вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 6-11° тепла.

Впродовж 9-10 березня в Україні переважатимуть опади. Зокрема, в західних, північних областях очікується мокрий сніг та дощ; на решті території дощ, лише вдень 9 березня у західних, 10 березня вночі у центральних, вдень в південно-східних областях без опадів.

Температура вночі від 3° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла, у більшості центральних областей 7-12°; у південних та східних областях вночі 3-8° тепла, вдень 10-15°.

У Києві 9-10 березня мокрий сніг та дощ. Температура вночі близько 0°, вдень 3-5° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-