На Херсонщині відновили електропостачання ще у двох звільнених селах

На Херсонщині відновили електропостачання ще у двох звільнених селах

Укрінформ
На Херсонщині відновили електропостачання ще у двох звільнених селах - Дар'ївці та Федорівці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська ОВА.

«У села Дар'ївка та Федорівка Дар'ївської тергромади Херсонського району повернули електроенергію», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з листопада минулого року люди лишалися без електропостачання, адже, відступаючи, військові рф нищили комунікації. Наразі всі мешканці цих сіл відсьогодні мають світло в домівках.

Як інформує в Телеграмі ОВА, для відновлення світла на Херсонщині працювали 39 бригад – це 220 робітників та 70 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Білоусове, Ольгине, Миролюбівку, Трудолюбівку, Берислав, Калинівське, Новорайськ, Степне, Херсон, Правдине, Білозерку, Кірове, Нову Зорю та Посад-Покровське. Енергетики відновили електропостачання у селі Ольгине. Світло є у всіх жителів населеного пункту – до мережі підʼєднали 43 абоненти.

Читайте також: Енергетики ліквідували аварію в Одесі

Як повідомлялося, ЗСУ визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

Фото: ДТЕК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-