На Херсонщині двоє селян підірвалися на міні під час роботи у полі

На Херсонщині двоє селян підірвалися на міні під час роботи у полі

Укрінформ
На Херсонщині, біля смт Архангельське Бериславського району, двоє селян підірвалися на міні під час роботи у полі, вони отримали поранення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«Біля смт Архангельське Бериславського району двоє чоловіків на тракторі виїхали в поле для обробки землі та наїхали на протитанкову міну. Стався вибух», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 23-річний та 43-річний потерпілі отримали травматичні пошкодження кінцівок і стегна. Поранених доставили в лікарню.

Читайте також: На Херсонщині підірвався цивільний на ворожій міні

Також у поліції інформують, що у лісосмузі біля с.Іванівка Бериславського району 45-річний місцевий житель отримав поранення під час спилювання сухостою. Коли дерево впало на землю, стався вибух і чоловік отримав поранення. У нього діагностували мінно-вибухову травму, контузію та рани обличчя. Поліція встановлює вид вибухового пристрою.

Поліція нагадує, що війська рф залишили після себе велику кількість вибухонебезпечних предметів. Тому жителям на деокупованих територій Херсонщини потрібно пам'ятати про власну безпеку та не відвідувати узбережжя річок, ліси, поля, не їздити ґрунтовими дорогами, оскільки вони можуть бути заміновані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-