Весна в Україні починається з прохолодної і хмарної погоди, але без опадів

Весна в Україні починається з прохолодної і хмарної погоди, але без опадів

Укрінформ
В Україні у середу, 1 березня - хмарна з проясненнями погода, без опадів, лише у північно-східних областях вдень невеликий мокрий сніг.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

У прикарпатських, центральних та східних областях на дорогах подекуди ожеледиця. У західній частині вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі 2-7° морозу, на півдні Одещини та в Криму 1-5° тепла; вдень 0-5° тепла, у південній частині та на Закарпатті 6-10°.

У Києві та Київській області 1 березня хмарно з проясненнями, без опадів. Температура у столиці вночі 3-5° морозу, вдень 2-4° тепла; по області вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° тепла.

У наступні два дні, 2-3 березня, в Україні збережеться суха погода, лише вдень 3 березня у північно-східних областях невеликий мокрий сніг.

У Карпатському регіоні вночі та вранці місцями туман. Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 2 березня 1-6° морозу, 3 березня від 3° морозу до 2° тепла, вдень 1-6° тепла; у південній частині та на Закарпатті вночі близько 0°, вдень 5-10° тепла.

Читайте також: Минулого року світовий океан встановив черговий температурний рекорд

У столичному регіоні 2-3 березня мінлива хмарність, без опадів. Температура у Києві вночі 2 березня 3-5° морозу, 3 березня близько 0°; вдень 4-6° тепла. По області вночі 2 березня 1-6° морозу, 3 березня від 3° морозу до 2° тепла; вдень 1-6° тепла.

В суботу, 4 березня, в Україні, за прогнозами синоптиків, без істотних опадів, лише вночі у північно-східних, вдень у північно-західних областях невеликий мокрий сніг.

5 березня вночі у західних, північних, вдень у більшості областей невеликий мокрий сніг та дощ, в Карпатах помірний сніг.

Температура вночі від 2° тепла до 4° морозу, вдень 1-7° тепла, у південній частині, 4 березня і на Закарпатті 5-10° тепла, 5 березня у західних та північних областях від 2° морозу до 3° тепла; в Карпатах вночі 4-9° морозу, вдень 0-5° морозу.

У Києві та області 4 березня без істотних опадів; 5 березня невеликий мокрий сніг. Температура у столиці вночі 0-2° морозу; вдень 4 березня 4-6° тепла, 5 березня 1-3° тепла. По області вночі від 1° тепла до 4° морозу; вдень 4 березня 1-6° тепла, 5 березня від 2° морозу до 3° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-