Останнього дня зими в Україні прогнозують до +13° і без опадів

Останнього дня зими в Україні прогнозують до +13° і без опадів

Укрінформ
В Україні у вівторок, 28 лютого, буде без істотних опадів, температура повітря вдень 0-5° тепла, у південних регіонах - до +13°.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

“28 лютого хмарно з проясненнями. Вночі та вранці в Україні, крім північних та північно-західних областей, невеликий сніг, на півдні та сході з дощем, у східних областях помірні опади; вдень без істотних опадів”, - йдеться в повідомленні.

У прикарпатських, центральних та східних областях на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі становитиме 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла, на Закарпатті до 9°; у південній частині вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 3-8° тепла, в Криму 9-13°; у Карпатах вночі 5-10° морозу, вдень близько 0°.

У Києві та Київській області 28 лютого без істотних опадів. Температура у столиці вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° тепла; по області вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла.

Читайте також: У Штатах зафіксували рекордне похолодання

В перші два дні весни синоптики прогнозують в Україні хмарну з проясненнями погоду, без опадів, лише на північному сході країни вдень 1 березня місцями невеликий мокрий сніг та дощ. У західній частині вночі та вранці місцями туман.

Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі 2-7° морозу (на узбережжі морів та 1 березня в Криму 0-2° тепла), вдень 1-6° тепла, у південній частині та на Закарпатті 7-10° тепла; в Карпатах вночі 6-11° морозу, вдень близько 0°.

У столичному регіоні 1-2 березня без опадів. Температура в Києві уночі 2-4° морозу, вдень 4-6° тепла; по області вночі 2-7° морозу, вдень 1-6° тепла.

Читайте також: Минулого року світовий океан встановив черговий температурний рекорд

Впродовж 3-4 березня в Україні істотних опадів також не очікується. Температура вночі від 2° тепла до 4° морозу, вдень 2-8° тепла, у південній частині та на Закарпатті 5-11°; в Карпатах вночі 4-9° морозу, вдень близько 0°.

У Києві 3-4 березня без істотних опадів. Температура вночі 3 березня 1-3° морозу, 4 березня близько 0°; вдень 4-6° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-