На Херсонщині облаштували тимчасовий міст через Інгулець

На Херсонщині облаштували тимчасовий міст через Інгулець

Фото
Укрінформ
На Херсонщині облаштували тимчасовий міст через Інгулець, що сполучає селище Калинівське та село Краснолюбецьк, замість знищеного росіянами моста.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Херсонська ОВА.

«Завершено облаштування тимчасового мосту через річку Інгулець, що сполучає селище Калинівське та село Краснолюбецьк. Це важлива дорожня артерія, що обʼєднує населені пункти з центром Калинівської громади», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, міст, що зруйнували російські агресори у травні 2022 року, у 2020 році був капітально відремонтований у межах національної програми «Велике будівництво».

Після того, як російські агресори зруйнували міст, виникли логістичні проблеми, адже для жителів населених пунктів громади дорога до Калинівського займала значно більше часу. Військовослужбовці першої бригади Адміністрації Державної спецслужби транспорту Міноборони почали облаштовувати тимчасовий міст, довжиною 37 метрів, на початку січня, і вже роботи завершили. Над цим працювали 30 людей і більш як 10 одиниць техніки.

Підкреслюється, що це тимчасове рішення, основний міст планують почати реконструювати цьогоріч.

Читайте також: Загарбники змушують жителів Херсонщини отримувати російські паспорти - погрожують виселенням

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема і місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

Фото: Телеграм Херсонської ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-