У Харкові відновили водопостачання двох житлових масивів, що зникло після ракетних ударів

У Харкові відновили водопостачання двох житлових масивів, що зникло після ракетних ударів

Укрінформ
У Харкові розв'язали проблему з водопостачанням двох житлових масивів, спричинену ракетними ударами із території Бєлгорода 10 лютого. 

Про це повідомила пресслужба КП «Харківводоканал» у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

«Проблему відсутності води в частині будинків житлових масивів Рогань та Горизонт в Індустріальному районі повністю вирішено», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У частині Харкова – проблеми з водопостачанням

На підприємстві зазначили, що ворог під час чергового обстрілу міста цілеспрямовано зруйнував один із об'єктів енергетичної інфраструктури, і без електроенергії залишилася насосна станція.

«Після зупинки підкачуючих насосів, водопостачання на верхніх поверхах багатоквартирних будівель було на зниженому тиску або зникло зовсім. Відновлювальні роботи велись поетапно. Надалі спланована і вже впроваджується альтернативна програма відновлення подачі електроенергії на насосну станцію. На сьогодні відмічаються незначні стрибки та зниження тиску води на верхніх поверхах у нічний час, продовжується контроль окремих будинків», - розповіли в КП. 

Як повідомляв Укрінформ, у частині Харкова були проблеми з водопостачанням після ракетних ударів 10 лютого. Тоді війська рф двічі ударили по об'єктах критичної інфраструктури Харкова. Постраждали вісім осіб – працівники одного з об'єктів. Із-під завалів їх дістали рятувальники. Всі поранені наразі в лікарні. 

Фото: КП «Харківводоканал»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-