На вихідних відступлять денні морози, але очікується мокрий сніг

На вихідних відступлять денні морози, але очікується мокрий сніг

Погода
Укрінформ
До кінця тижня в Україні потеплішає, хоч і сонячних днів стане менше: погода на вихідних у більшості регіонів буде похмурою з короткочасними опадами у вигляді мокрого снігу.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

Так, за даними синоптиків, у суботу, 11 лютого, на більшій частині території України очікується близько 0 °С. Лише на півдні, а також у Запорізькій та Кіровоградській областях повітря прогріється до +2…+4 °С. Ніч буде помірно морозною. Найнижче стовпчики термометрів опустяться на Луганщині, Донеччині та Харківщині – до -8…-10 °С. На Волині, Рівненщині та Черкащині середня нічна температура становитиме -3…-5 °С, у решті регіонів – близько -5…-7 °С.

На заході, півночі та північному заході країни небо затягнуть щільні хмари, ймовірний невеликий мокрий сніг, тому водіям слід бути особливо обережними на дорогах, а пішоходам не забувати про світловідбивальні елементи на одязі. В інших областях України буде хмарно із проясненнями, без істотних опадів.

У неділю, 12 лютого, у східних та північних областях стовпчики термометрів покажуть близько 0 °С. На заході та в центральних регіонах очікується +2…+3 °С, у Херсонській, Одеській, Миколаївській та Запорізькій областях – +4…+6 °С.

У Луганській, Донецькій, Полтавській, Кіровоградській, Вінницькій, Дніпропетровській, Чернігівській, Сумській та Харківській областях пройде невеликий мокрий сніг.

Читайте також: Що робити при переохолодженні та обмороженні — поради МОЗ

На півночі країни тиждень розпочнеться з похмурої погоди та невеликого мокрого снігу. На решті території України у понеділок, 13 лютого, опадів не передбачається, погода на початку тижня буде мінливою – протягом дня сонце, можливо, вийде з-за хмар. У північних, південно-східних та східних регіонах очікується близько 0 °С, на заході, а також у Черкаській та Кіровоградській областях – +3…+4 °С, на півдні країни – +4…+6 °С.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-