На Донеччині у ході конфлікту чоловік підірвав гранату, є загиблий і поранені

На Донеччині у ході конфлікту чоловік підірвав гранату, є загиблий і поранені

Фото
Укрінформ
У місті Красногорівка Донецької області місцевий житель у ході конфлікту застосував бойову гранату, унаслідок чого одна людина загинула, ще п’ятеро дістали поранення.  

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора

«За процесуального керівництва Покровської окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства з хуліганських мотивів, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох, закінченого замаху на умисне вбивство двох та більше осіб, а також незаконного поводження з бойовими припасами (п. п. 5, 7 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 15, п. п. 1, 5, 7 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України)», – ідеться в повідомленні.

Слідством встановлено, що зранку 6 лютого біля магазину в Красногорівці стався конфлікт між вуличним продавцем молочної продукції та місцевим жителем. Останній звинуватив потерпілого в неякісному товарі та, не обмежившись словесними образами, кинув у його бік бойову гранату.

Читайте також: З тіла пораненого українського військового вилучили бойову частину гранати

Унаслідок вибуху загинув випадковий перехожий. Продавець та ще четверо людей – одна жінка і троє чоловіків, які перебували поруч, дістали поранення різного ступеню тяжкості. Постраждалим надається медична допомога.

Зловмисник затриманий. Вирішується питання про оголошення йому підозри й обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці відкрили кримінальне провадження у зв’язку з вибухом протипіхотної міни в Ізюмі Харківської області, внаслідок якого постраждали восьмеро підлітків. 

Фото: ОГП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-