У Херсоні вночі гасили пожежу - ворог влучив у склад піротехніки

У Херсоні вночі гасили пожежу - ворог влучив у склад піротехніки

Фото
Укрінформ
Ворог вночі 3 лютого хаотично обстрілював Херсон, влучив, зокрема, у склад піротехніки у торговельному центрі.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє у Телеграмі.

"Ворог вкотре майже всю ніч хаотично обстрілював всі квартали. Рятувальники гасили пожежі під ворожими обстрілами" - йдеться у повідомленні.

Внаслідок влучань спалахнули три пожежі.

"Вночі виникла пожежа в складських приміщеннях одного із торговельних центрів. Снаряд потрапив у відділ з піротехнічними виробами, тому горіння супроводжувалось вибухами та феєрверками, крім того ворог почав повторні обстріли", - зазначили в ДСНС.

На пожежі врятовано 8 одиниць техніки та прилеглі до будівлі стелажі з будівельними матеріалами загальною площею 600 кв.м. На місці події працюють 39 рятувальників та 9 одиниць техніки. Ліквідація триває.

Близько другої години ночі ворожий снаряд потрапив у двоповерховий житловий будинок в одному з районів міста. Пожежу ліквідовано на площі 30 кв.м.

Читайте також: На Херсонщині від підриву на ворожій міні загинув чоловік

Ще через тридцять хвилин на номер Служби 101 надійшло повідомлення про загорання складського приміщення після обстрілу. На місце події виїхали 9 рятувальників та 2 одиниці техніки. Пожежу ліквідовано на площі 25 кв.м.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби російські загарбники 65 разів атакували населені пункти на Херсонщині, внаслідок ворожих ударів загинули двоє і поранені дев’ятеро мирних жителів.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-