Укрпошта відновила роботу ще п’яти відділень зв’язку на Херсонщині

Укрпошта відновила роботу ще п’яти відділень зв’язку на Херсонщині

Укрінформ
АТ «Укрпошта» відновило роботу ще п’яти відділень поштового зв’язку на Херсонщині та станом на початок лютого вже відновлено роботу в 99% звільнених населених пунктах області.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу поштового оператора.

«З лютого мережа Укрпошти в Херсоні та області поповнилася 5 відділеннями поштового зв’язку: три стаціонарні відділення відкрилися в Херсоні (73034), Високопіллі (74000) та Новорайську (74360). Ще два пересувні відділення поштового зв’язку 73419 та 73444 з лютого обслуговують 35 населених пунктів Великоолександрівського та Херсонського районів. Так, поштовий оператор відновив роботу у 99 % звільнених населених пунктів Херсонської області», - йдеться в повідомленні.

Станом на початок лютого в Херсонській області працює 26 стаціонарне та 11 пересувних відділень поштового зв’язку, які надають послуги в 229 населених пунктах.

Читайте також: У Вінниці випустили ексклюзивну марку «Тримаємо небо України!»

В Укрпошті зазначили, що у відділеннях, окрім класичних, з’явилась також послуга видачі разової фінансової допомоги від Червоного Хреста: за січень оператор вже виплатив майже 27 млн грн.

Також з січня у сільських відділеннях – як стаціонарних, так і пересувних – можна замовити доставку ліків. Для цього достатньо заповнити паперову форму, яку можна отримати у листоноші.

Читайте також: Укрпошта знизила тарифи на відправлення до країн Балтії

Як повідомлялось, Укрпошта отримала від Пошти Франції 6 автомобілів для деокупованих регіонів Харківщини та Херсонщини. Загалом автомобільний парк оператора налічує 4000 авто, починаючи з 24 лютого, втрачено та пошкоджено 220 автомобілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-