Завтра в Україні сніг з дощем, вдень від -2° до +3°

Завтра в Україні сніг з дощем, вдень від -2° до +3°

Погода
Укрінформ
У четвер, 2 лютого, в Україні буде хмарно, в західних областях помірний мокрий сніг та дощ, на решті території невеликий сніг, вдень з дощем (у південних областях без істотних опадів). На дорогах місцями ожеледиця.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

За даними синоптиків, вітер завтра переважно південно-західний, 7-12 м/с, на заході країни місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла, у південній частині 2-7° тепла. У Карпатах – помірний сніг, місцями хуртовина; температура вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу.

У столичному регіоні завтра хмарно. Невеликий сніг, вдень з дощем; на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 7-10 м/с. Температура по Києву вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла; по області вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Читайте також: Температурні «гойдалки» можуть пошкодити посіви озимих — науковець

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, 3-4 лютого в Україні також очікується хмарна погода, 3 лютого буде невеликий мокрий сніг, у південних областях з дощем; 4 лютого у західних та східних областях помірний (в Карпатах та на Закарпатті значний) сніг, на решті території місцями невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла, 3 лютого у південній частині 1-6° тепла; 4 лютого у західних, північних та центральних областях вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу. 

У столиці та на Київщині 3-4 лютого хмарно, 3 лютого невеликий мокрий сніг, 4 лютого місцями невеликий сніг; на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура по Києву: 3 лютого вночі 0-2° морозу, вдень близько 0°; 4 лютого вночі 4-6° морозу, вдень 1-3° морозу. По області: 3 лютого вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; 4 лютого вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу.

На 5-6 лютого синоптики прогнозують невеликий, у південній частині, 6 лютого і в центральних областях помірний сніг. Температура вночі 3-9°, в західних областях місцями до 12° морозу, вдень 1-7° морозу, у південно-східній частині місцями 0-2° тепла; в Карпатах вночі 10-15° морозу, вдень 5-10° морозу.

У Києві та по області в неділю і понеділок очікується невеликий сніг. Температура по Києву вночі 5-7° морозу, вдень 2-4° морозу; по області вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-