В Одесі згорів соціальний центр для внутрішніх переселенців

В Одесі згорів соціальний центр для внутрішніх переселенців

Фото, відео
Укрінформ
В Одесі в ніч проти 31 січня згоріло приміщення загальною площею 400 кв. метрів, де планували відкрити в суботу, 4 лютого, соціальний центр для внутрішньо переміщених осіб.  

Про це повідомив у Фейсбуці голова правління БФ «Пліч-о-пліч» Олег Михайлик, передає Укрінформ.

«Те, що залишилося від майбутнього соціального центру благодійного фонду «Пліч-о-пліч» після можливого підпалу та нічної пожежі. Це нас не зупинить. Хоча наступної суботи ми не зможемо відкрити свій центр надання гуманітарної та соціально-економічної допомоги внутрішньо переміщеним особам та одеситам», - зазначив Михайлик.

За його словами, приміщення соціального центру планували відкрити на базі ресторану «Grin Garden» спільними зусиллями волонтерів та місцевих і німецьких спонсорів.

Експерти облуправління ДСНС в Одеській області поки не встановили причин нічного загорання даху приміщення кафе.

«Сьогодні о 00 год. 11 хв. до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Приморському районі Одеси, по проспекту Шевченка. На місці рятувальниками було встановлено загоряння даху окремо розташованого кафе», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що пожежа була ліквідована о 03 год. 28 хв. на загальній площі близько 400 кв. метрів. На щастя, загиблих та постраждалих немає.

Причина пожежі та обсяг збитків наразі, встановлюються.

Усього було залучено до гасіння пожежі 5 одиниць техніки та 25 вогнеборців від ДСНС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-